Domov / O Podjetju

O podjetju

Kako je nastala Gedaxa?


Potreba po boljšem, naprednejšem in bolj specifičnem ERP sistemu za vodenje proizvodnje.

Konec leta 2015 so k nam pristopila podjetja iz CNC industrije s problemom: potrebovala so boljši, naprednejši in bolj specifičen ERP sistem za vodenje njihove proizvodnje.

Na trgu so našli veliko ERP rešitev, a niso bila primerna za njihove potrebe. Od rešitev za računovodstvo in ne proizvodnjo pa do preveč kompleksnih, predragih in preveč zastarelih rešitev, niso našli ERP sistema, ki bi zadovoljil njihove potrebe in pričakovanja.

Več kot leto dni smo skupaj gradili nov ERP sistem. Prilagodili smo ga potrebam delavcev v proizvodnji, skladiščenju, nabavi in dobavi, računovodstvu in vodstvu podjetja. Skupaj smo reševali izzive proizvodnje, zaplete, avtomatizirali delovanje in omogočili pospešitev ter olajšanje dela.

In po več kot letu dni skupnega dela in prilagajanja sistema za tehnične ter človeške potrebe je nastala Gedaxa.

O podjetju za Gedaxo


Gedaxo smo razvili na podjetju Inficube d.o.o.

Infincube razvija tehnološke rešitve za izzive podjetij vseh dimenzij. Nudimo tehnološko znanje, ki pomaga podjetjem uspeti. Če gradimo nove rešitve ali izboljšujemo obstoječe, nas vedno vodijo trije cilji: naprednost, zmogljivost in uporabnost.

Naprednost

Naprednost dosežemo z združenjem preverjenih tehnologij in novih trendov. Naše rešitve so sposobne prilagajanja spreminjajočim se tehničnim zahtevam IT področja, da konsistentno nudijo visok standard kakovosti.

Zmogljivost

Gradimo zmogljive sisteme že v fazi načrtovanja. Temelje vseh projektov postavimo tako, da so se sposobni prilagoditi povečanim obremenitvam v prihodnosti in rešiti izzive, še preden nastanejo.

Uporabnost

Uporabnost je ključna. Sistemi, ki jih razvijamo, so za ljudi, ne stroje. Zato dajemo veliko prednost preprosti uporabniški izkušnji, da se lahko več časa posvečate svojemu delu in manj časa učenju IT sistemov.