Poslovanje

Brskanje po obsežni dokumentaciji v iskanju podatkov poslovnih partnerjev je preveč zamudno. S centraliziranimi informacijami o izdanih ponudbah, računih, naročilih in dobavnicah vedno dostopate do tistih podatkov, ki jih potrebujete.

Poslovni partnerji

Naročnike in dobavitelje lahko dodamo kot partnerje ročno ali neposredno iz Poslovnega registra Slovenije. Slednje daje najnovejše informacije o vaših poslovnih partnerjih in hkrati pospeši proces vnašanja podatkov. Ko jih vnesemo, so partnerji integrirani v Gedaxo, kar omogoča izdajanje ponudb, naročilnic, dobavnic in računov v parih klikih. Skladno z zahtevami dokumenta, Gedaxa vključi podatke o partnerjih v glavo dokumenta.

Podrobno

Ponudbe

Naročnikom izstavite ponudbo na spreten način. Na ponudbo dodamo postavke direktno iz baze šifrantov našega podjetja. Njihova količina se avtomatično preračuna v potrebne merske enote. Cene postavk za naročnika vpišemo na ponudbo. Ponudbo lahko izvozimo v obliki PDF.

Podrobno

Dobava in naročila

V nadzorni plošči sledimo rokom dobav in naročil za večji vpogled v poslovanje. Dobavitelje lahko evidentiramo s ceno za naročen material in predvidenim dostavnim časom, kar omogoča bolj optimalno izbiro dobavitelja za potrebe izbranega projekta. Gedaxa avtomatično vpiše potrebne podatke o naročnikih in dobaviteljih iz baze partnerjev v PDF izdanih naročilnic in dobavnic za pospešitev poslovanja.

Podrobno

Izdaja računov

Ko izdelamo naročilo, se račun avtomatično pripravi glede na postavke potrjene ponudbe in njihovo ceno. Pred izdajo računa lahko postavke še ročno dodajamo ali urejamo ter določimo stopnjo DDV-ja in razne popuste. Izdan račun črpa informacije iz baze partnerjev in vpiše relevantne podatke neposredno na račun, ki ga izvozimo v PDF obliki.

Podrobno

Arhiv

Ponudbe, računi, dobavnice in naročila se samodejno shranjujejo v arhiv dokumentov. Vsi dokumenti so vezani tako na partnerje kot na izveden projekt, kar omogoča pregledno filtriranje podatkov po iskanih ključnih besedah.

Podrobno