Vodenje projektov

Celoten postopek izdelave naročila vodite na enem mestu kot projekt. Od ponudbe do dostave končnega izdelka, Gedaxa vam na vsakem koraku daje preprost nadzor nad realizacijo projektov in uspešno proizvodnjo.

Na enem mestu

Na časovnici projektov lahko vodite in nadzorujete razvoj projekta skozi njegov življenjski cikel. Gedaxa vas vodi od prvega do zadnjega koraka procesa, da ne izgubljate časa z iskanjem informacij. Kadarkoli se vrnete na projekt, takoj vidite, na kateri točki je projekt in kaj je potrebno narediti, da ga zaključite.

Podrobno

Povpraševanje, ponudba, naročilo

Z vnosom povpraševanja naročnika preverite kapacitete za proizvodnjo zahtevanega naročila. Ponudbo izdelate skladno s šifranti na zalogi in tehničnimi zahtevami projekta ter izdate ponudbo naročniku. Ko je ponudba potrjena izdate naročilo in po potrebi naročite material za projekt, glede na časovne zahteve in možnost dostave.

Podrobno

Priprava za proizvodnjo

Gedaxa nas vodi skozi procese ustvarjanja šifrantov (materiala, izdelkov in strojev), operacij, procesov in ciklov, da lahko izvedemo naročilo. Če pa imamo podatke že vnešene, zgolj uporabimo šifrante, operacije, procese in cikle, ki so standard za našo proizvodnjo. Z enim klikom sistem avtomatično rezervira material, ki ga potrebujemo.

Podrobno

Razporejanje delavcev in opravil

Delavce raporedimo na izmene, ki smo jih ustvarili v sistemu. Sistem nam omogoča, da dodelimo delovni nalog neposredno delavcem na določene izmene. Hkrati določi normative potrebnega dela in izračuna predvideno trajanje opravil. Če je projekt kompleksen lahko ustvarimo delne delovne naloge, ki odražajo korake v projektu.

Podrobno

Izdelava naročila

Napredek naročila spremljamo s stopnjo izvedbe posameznih delovnih nalogov. Tako pravočasno posredujemo, takoj ko odkrijemo zastoje ali ozka grla v proizvodnji in odpravimo probleme, preden ti zaustavijo nadaljne korake proizvodnje.

Podrobno

Ko je izdelek končan

Ko je projekt končan, nas Gedaxa vodi skozi potrebne korake: od ustvarjanja dobavnice, izdaje računa naročniku, do razknjiženja končnega izdelka iz skladišča in vnosa izmeta, ki je nastal v proizvodnji.

Podrobno

Zaključek projekta

Projekt se zaključi, ko prejmemo plačilo izdanega računa. Z Gedaxo lahko vnesete tudi reklamacije kosov ali celotnega naročila, ki se beležijo v bazi podatkov za analitiko.

Podrobno